Onko matka edessä?

Olitpa suuntaamassa kuumalle aurinkorannalle, ihanalle mökkireissulle, työmatkalle tai vaikkapa viikonloppumatkalle Pariisiin ystävien kera - matkatavaroiden pakkaaminen aiheuttaa varmasti pientä pohdintaa. Kukapa haluaisi matkalaukkuunsa yhtään ylimääräistä kannettavaksi. Kosmetiikan osalta on hyvä tehdä järkevät valinnat reissulaukkuun - oikeilla valinnoilla kun reissusta tulee varmasti onnistuneempi kaikin puolin.

Hiustenhoitorutiineista ei ole matkojen aikana siis mitään syytää laistaa. Varsinkaan, jos matka suuntaa polttavan auringon alle. Silloin erityisesti on laadukkailla hiustenhoitotuotteilla tärkeä rooli, jotta hius saa sen tarvitseman hoidon ja suojan. Kun valitset tuotteet oikein, hiuksesi pysyvät hyvässä kunnossa koko matkan ajan ja palaat reissusta upean kiiltävän hiuksen kera :)Hanki siis lempparituotteista matkakokoisia versioita, näin pääset matkaan kevyemmällä setillä ja saat huolehtia hiustesi hyvinvoinnista koko reissun ajan.

Matkakokoiset tuotteet ovat tietysti pienen kokonsa ja keveytensä vuoksi erinomaisia ottaa mukaan käsimatkatavaroihin lentomatkoilla. Viikonloppureissuissa matkakoot ovat tietysti ihan must have! Laadukkaat tuotteet ovat myös riittoisia.

Selvää on, että sporttikassissa matkakokoiset tuotteet kulkeutuvat helposti mukana.

Entä kiinnostaisiko tutustua johonkin uuteen sarjaan? Matkakokoiset tuotteet ovat se edullisempi keino tutustua uusiin tuotteisiin ennen varsinaisten täysikokoisten tuotteiden hankintaa. Niistä saa riittävän usean pesun, hoidon tai muotoilun, joten pääset varmasti hyvin testaamaan, olisiko tuote sinulle sopiva.

Miksipä ne eivät toimisi hyvin myös lahjana ilahduttamaan sankaria - Richin Pure Luxury Try & Love Me on erinomainen pieni ja edullinen lahja vaikkapa ystävälle!

Kurkista Bellandon matkakokoiset tuoteet täällä!

-Bellando