Ne parhaimmat lahjavinkit!

Erilaiset juhlat kaikessa ihanuudessaan aiheuttavat monesti päänvaivaa lahjojen hankinnan osalta. Lahjavalintaa helpottavat vinkit on siis aina paikallaan!

Vuoden aikana eteen tulee useita juhlatilaisuuksia ja -päiviä, joihin lahjahankinta saattaa aiheuttaa pientä haastetta. Miten ilahduttaa oikealla lahjalla synttärisankaria, mitä hankkia äidille tai siskolle, millä yllättää rakastaan? Voisiko miehellekin hankkia lahjaksi esimerkiksi hiustuotteita vaihtelun vuoksi? Sopivan paketin valitseminen on siis joskus jopa työlästä.

 Lahjapakettiin haluaisi sisällyttää sellaista, joka ihan oikeasti on saajalleen mieluinen ja tarpeellinen.


Hiustuotteet ja -tarvikkeet, meikit ja ihonhoitotuotteet on ehdottomasti varmoja valintoja olipa kyseessä äitienpäivä, rakkaan syntymäpäivä tai vaikkapa hyvän työkaverin läksiäiset. Myös miehiä ilahduttaa tarpeeseen tuleva paketti; shampoota, muotoilutuotetta ja erilaisia partatuotteita käytetään kuitenkin päivittäin. Kokosimme muutaman oivan vinkin, joilla säästät sekä aikaa että vaivaa lahjavalinnassa - ja varmasti ilahdutat juhlasankaria.

Kaipaatko lahjaideaa äidille, tyttärelle, vaimolle tai vaikkapa siskolle?

Tyyli 6


Esimerkiksi hiustenhoitotuotteet on ihastuttava ja varmasti toimiva lahjaidea naisille. Naiset kaipaavat hemmottelua ja laadukkaat tuotteet tuovat arkeen piristystä ja kaivattua luksusta. Voit valita valmiin lahjakortin, hankkia valmiiksi koostetun paketin tai koota paketin itse.

.Luksusta hänelle

Kun annat naiselle lahjaksi glamouria, kauneutta tai vaikkapa elinvoimaa upeiden tuotteiden muodossa - voit olla varma, että lahjasi ilahduttaa ja tulee käyttöön. Jokainen nainen arvostaa laadukasta suoristusrautaa tai vaikkapa fööniä - ne on käytössä päivittäisellä tasolla, joten ne on erinomaisia lahjavalintoja! Ammattitason sähkölaitteet kestävät kulutusta ja näin ovat myös erittäin pitkäikäisiä.

Tutustu Bellandon valmiisiin lahjapaketteihin täällä!

Lahja miehelle

Voiko miehelle siis ostaa hiustuotteita lahjaksi? Todellakin voi! Miehet arvostavat lahjoja, jotka ovat käytännöllisiä ja tulevat tarpeeseen. Hius- ja partatuotteet ovat sitä parhaimmillaan!

Tyyli 35

Sporttiselle miehelle erinomainen ja helppo valinta on esimerkiksi Cutrin For Men tuotepaketti - sopii hyvin monenlaiseen hiukseen menevälle miehelle.
Karismaa hänelleMiehiseen makuun löytyy myös Rich Pure Luxury -lahjapaketti. Jos hius on kuiva ja karhea, tällä setillä se ei sitä todellakaan ole kauan! Rich Pure Luxury on kosteuttava ja piparminttuöljy jättää raikastavan fiiliksen hiuspohjaan ja hiukseen.


Vahvuutta hänelle

Ylimääräistä tavaraa usein kertyy liiaksikin, joten on mukavaa saada lahjaksi tuotteita, joista on hyötyä myös ihan päivittäisellä tasolla. Kosmetiikkatuotteista on siis todella helppo koostaa vaikka jokaiseen juhlaan sopivat paketit!


Shoppailun iloa ja ihania juhlia!

- Bellando