MIEHET <3

Miesten hius- ja partatuotteet ovat viimevuosina haukanneet jo merkittävän osan kosmetiikkamarkkinoilla – mies todellakin osaa arvostaa tänä päivänä laadukkaita ja hyviä tuotteita. Se, että mies valitsisi tuotteen vain sillä perusteella, että siinä lukee shampoo ei todellakaan pidä paikkaansa. Omasta lookistaan huolehtiva mies kaipaa ominaisuuksia, jotka korostavat omaa tyyliä miehekkäästi, trendikkäästi tai vaikkapa sporttisesti.

 

 

LAHJA ISÄLLE <3

Näin isänpäivän lähestyessä lahjan valitseminen isälle, isoisälle tai omalle miehelle voi olla hieman haastavaa. Miehet pitävät käytännöllisistä ja tarpeeseen tulevista tuotteista. Hius- ja partatuotteet ovatkin erinomainen vaihtoehto lahjaksi ja ne tulevat varmasti päivittäiseen käyttöön.

Richiltä on tullut juuri sopivasti miehille edullinen lahjasetti (vain 19,90€), joka toimii varmasti miehelle kuin miehelle. Tyylikkään laukun sisältä löytyy:

• RICH Pure Luxury Energising Shampoo & Body Wash, 250ml
• RICH Pure Luxury Energising Matte Texture Paste, 60ml 

 

LAHJAVINKKEJÄ MIEHELLE <3

Lahjan valintaa helpottaa aina vinkit, joten olemme koostaneet tähän muutaman vinkin niin business-, sportti- kuin partamiehellekin. Nappaa sopivat - tai vaikka kaikki ostoskoriin ;)

 

 

SPORTTINEN PAKKAUS

blogi
Sporttinen mies kaipaa tuotteet, jotka ovat helppokäyttöisiä arjessa ja toimivat urheilevan miehen elämässä. Aktiivinen mies varmistaa energisen fiiliksen CUTRININ tuotepaketilla.VAHVA BUSINESS

bellando blogi

Business -henkinen pukeutuminen kaipaa rinnalleen aina myös laadukkaat tuotteet. Tuotteiden täytyy korostaa tyyliä juuri oikealla arvokkaalla tavalla. Anna businessmiehelle lahjaksi siis tyyliä & vahvuutta runsaalla RICH tuotepaketilla.TRENDIKÄS PARTA

bellando blogi

Parta on pitänyt pintansa trendeissä viimevuosien ajan, eikä loppua näy. Oikean lookin varmistaa tietysti huoliteltu ja siisti parta, olipa malli millainen tahansa! Parranhoitotuotteita on helppo käyttää ja yhä useampi mies valitseekin ne tuotehyllyynsä.  Ilahduta siis itsestään huolehtivaa miestä JOPPA MAN partasetillä!


Olipa juhla mikä tahansa, mies varmasti ilahtuu tarpeeseen ja heti käyttöön tulevasta lahjasta. Shoppaa lahjakauden suosikit nyt ja varmista miehelle oikea look <3

Tutustu myös muihin miehille sopiviin tuotteisiin täällä!

- Bellando