Kevätaurinko - niin ihana kuin se onkin, paljastaa se pimeän kauden aikana kertyneet pölyn ja tunkkaisuuden, eikä ainoastaan kodistamme, vaan myös siitä meidän omasta lookistamme.

Talven väistyessä ja pipokauden loppuessa, voi hiukset olla melko latteassa kunnossa ja iho kuiva. Kenellepä ei olisi tuttua ne ihanan sähköiset ja kuivat hiukset - ja ehkä hieman kalpea iho kaupan päälle!

Eipä siis mikään ihme, että monella herääkin yhdessä kevätauringon kanssa halu saada pientä piristystä omaan lookkiin. Ja onneksi siihen on helposti saatavilla erilaisia tuotteita avuksi :)
 

Muistatko, annoimme syksyllä vinkkejä kuinka hiuksia ja ihoa olisi hyvä valmistella pimeää ja kylmää kautta varten? Iho ja hiukset syyskuntoon -blogissa valoitimme hieman, kuinka pimeään kauteen olisi syytä valmistautua, jotta näin kevään tullen hehku olisi säilynyt.

Jos nyt kuitenkin kävi niin, että hoito talvikautena ei ollut ihan mallikasta - voit vielä piristää niin hiuksia kuin ihoakin.

Kaiken a ja o, on päivittää ne oikeat tuotteet - kuivat hiukset ja iho kaipaavat luonnollisesti kosteutta. Latistuneet hiukset kaipaavat ehdottomasti volyymia. Käynti kampaajalla on myös ihan hyvä ajatus - näin saa värin päivitettyä ja huonot latvat hiuksista leikattua pois. Ja jos ihan uutta lookkia kaipaa, voi myös hiusten mallin uudistaa.

Jos kaipaat todellista arjen luksusta hiuksiin, testaa Kardashian Beauty Hair -tuotesarjaa. Mustakuminaöljy tekee ihmeitä hiuksille ja niistä todella tulee ihanan elinvoimaiset <3

Kevätiho <3

Talven jälkeen iho voi siis olla hyvinkin kuiva ja se janoaa kosteutta - ihon kuorintaa kannattaa todellakin harrastaa säännöllisesti! Hyvin hoidettu iho, jossa kosteus on tasapainossa, myös luonnollisesti päivettyy kauniisti ja tasaisesti. Kesää ajatellenkin on nyt hyvä hoitaa iho kuntoon. Verso Skincaren ihanat hydrogeelinaamiot on todellinen hätäapu - testaapa Verso Skincare #8 Verso Deep Hydration Mask - saat ihanaa hemmottelua väsyneelle ja kuivalle iholle <3

Rusketustuotteet

Kun haluat kauniin päivitetyksen ihollesi, antavat rusketustuotteet sen helposti, nopeasti ja turvallisesti. Laadukkaat rusketustuotteet jättävät kauniin ja luonnollisen sävyn iholle - ja ne on helppo levittää. Tässä muutama vinkki tasaisen ja kauniin sävyn onnistumiselle:

1. Puhdista ja kuori iho hyvin
2. Huolehdi ihon kosteustasapainosta hyvissä ajoin, vältä öljyisiä kuorintatuotteita tai ihovoiteita rusketustuotteen alla
3. Suihkuta tuote tai levitä tuote käsin riippuen valitsemastasi vaihtoehdosta. Kun levität tuotetta iholle, tee se aina pienelle alueelle kerrallaan ja tasoita se pyörivin liikkein
4. Mikäli sinulla on kovin kuivat kyynerpäät, polvet tai kämmenet - voit levittää niihin ennen rusketustuotetta kosteusvoidetta. Näin varmistat, ettei rusketustuote aiheuta kuiviin kohtiin liian tummia läikkiä
5. Huuhtele merkkiväri pois pakkauksen ohjeiden mukaisesti
6. Ihanan rusketuksen voit ylläpitää, kun levität rusketustuotteen n. kerran viikossa

 


Ihanaa keveyttä meikkiin

Pimeän kauden jälkeen on ihana kaivaa esiin myös ne hieman kirkkaammat meikkisävyt. Kevätaurinko hemmottelee kasvoja - mutta UV-säteiltä on silti syytä muistaa suojautua, jotta välttyy ihoa vanhentavilta vaikutuksilta ja vielä ikävimmiltä terveydelle vahingollisilta vaikutuksilta. Tätä varten mm. Make Up Factoryn CC-voiteissa on valmiiksi aurinkosuoja.

Helli siis ihoa ja hiuksia nyt - saat ihanan freshin kevätlookin ja loputkin talven pölyt karistettua <3

- Bellando