Kevätaurinko paljastaa pölyt - myös lookista!

Bellando.fi 11.3.2017 16.10

Kevätaurinko - niin ihana kuin se onkin, paljastaa se pimeän kauden aikana kertyneet pölyn ja tunkkaisuuden, eikä ainoastaan kodistamme, vaan myös siitä meidän omasta lookistamme.


Lue lisää

Pikkujoululookin vinkit <3

Bellando 16.11.2016 16.30

Ihana pikkujoulukausi on käynnistymässä parhaillaan. Pikkumustia, punaisia mekkoja, korkeita korkoja, bling blingiä, punaisia huulia, ihania kiharakampauksia, upeita kiiltäviä hiuksia, kauniita meikkejä…


Lue lisää

Mitä isälle lahjaksi?

Bellando 13.10.2016 14.28

Miesten hius- ja partatuotteet ovat viimevuosina haukanneet jo merkittävän osan kosmetiikkamarkkinoilla – mies todellakin osaa arvostaa tänä päivänä laadukkaita ja hyviä tuotteita. Se, että mies valitsisi tuotteen vain sillä perusteella, että siinä lukee shampoo ei todellakaan pidä paikkaansa.


Lue lisää

Ripset ja kulmat <3

Bellando 26.9.2016 19.08

Ripsiseerumin käyttö on viimevuosien aikana kasvanut käsikädessä ripsienpidennysten suosion kanssa. Kautta-aikojenhan on ripsiin kaivattu volyymia ja näyttävyyttä erilaisin konstein. Kauniit, pitkät ja kaarevat ripset ovat vain haaveena monella ja mikäli niitä ei ole siunaantunut geeneissä luonnostaan - tilannetta voidaan yrittää keinotekoisesti parannella monin eri tavoin.


Lue lisää

Iho ja hiukset syyskuntoon

Bellando 27.8.2016 18.51

Syksy on uudistautumisen aikaa - myös kauneudenhoidossa!

 Kesähän on ehdottomasti ihon- ja hiustenhoidon kannalta melko huoletonta aikaa, kun lämpö ja aurinko hellii meitä. Kauneudenhoitorutiinit on kevyitä ja keho voi varmasti kaikkineen hyvin.


Lue lisää

Meikkipussi ojennukseen

Bellando 4.8.2016 10.14

Kesä on mennyt monella varmasti hieman kevyemmällä meikkauksella - mikä on ihon kannaltakin oikein hyvä asia. Syksyn ja töiden alkaessa sitä kuitenkin usein kaipaa muutakin kuin pelkän ripsivärin arkimeikkiin. Mitkä on sitten oikeat valinnat meikkipussiin? Millaisiin meikkeihin kannattaa panostaa?


Lue lisää

Loppukesän ihanat juhlalookit

Bellando 30.7.2016 10.00

Heinäkuu on pikkuhiljaa purkissa, vaikka ehdottomasti kesää on vielä jäljellä. Erilaisia juhlia, häitä ja syntymäpäiviä on vielä monella edessä - ja oma juhlalook suunnitteilla. Kaipaatko sinä vinkkejä oman juhlalookin löytymiseen?


Lue lisää

Ruskettunut kesäiho <3

Bellando 22.7.2016 9.00

Ihon rusketuksen ihannointi on alkanut vasta 1900-luvulla ja sen on kerrottu lähteneen Coco Chanelin matkalla saaneen ruskettumisen myötä. Ruskettumista ryhdyttiin pitämään vaurauden merkkinä ja siitä alkoikin melkoinen rusketusbuumi, joka sittemmin on kestänyt läpi vuosikymmenten.


Lue lisää

Matkakokoiset tuotteet

Bellando 12.7.2016 9.35

Onko matka edessä? Olitpa suuntaamassa kuumalle aurinkorannalle, ihanalle mökkireissulle, työmatkalle tai vaikkapa viikonloppumatkalle Pariisiin ystävien kera - matkatavaroiden pakkaaminen aiheuttaa varmasti pientä pohdintaa.


Lue lisää

Opas tuotteiden valintaan

Bellando 30.6.2016 8.45

Kuinka tilata sopivat hiustuotteet verkosta?
  Usein runsaat valikoimat aiheuttavat haasteita löytää itselle sopivat tuotteet. On muutamia vinkkejä, joiden avulla tuotteiden valinta on kuitenkin helppoa ja nopeaa.


Lue lisää
Näytä / sivu
Järjestys

Haluatko varmasti poistaa tuotteen

ostoskorista?Lataa...